Caught exception in thread: '_training_0'

Training your model
Forum rules
Read the FAQs and search the forum before posting a new topic.

Please mark any answers that fixed your problems so others can find the solutions.
Locked
User avatar
jss
Posts: 1
Joined: Thu Aug 06, 2020 2:29 pm

Caught exception in thread: '_training_0'

Post by jss »

hi so when i try to train i get this error
i use the original trainer, 32 batch size, 1000000 integrations and 1 gpu.
specs:
intel core i5-6400
nvidia geforce gtx 1050ti
8gb ram
by torzdf » Fri Aug 07, 2020 10:24 am
Space in folder name should be fine.

I suspect that you have at least 1 image (maybe more) in your B set that is not the correct size. All the images in your training folders should be output from the extract process, and should be identical sizes.
Go to full post

User avatar
abigflea
Posts: 137
Joined: Sat Feb 22, 2020 10:59 pm
Answers: 1
Has thanked: 12 times
Been thanked: 40 times

Re: Caught exception in thread: '_training_0'

Post by abigflea »

Im not great at looking at these logs so someone may contradict me.

This folder

Code: Select all

 /deepfake/model burger 
I think there may be an issue with the space in the folder name. Try changing it to something w/o a space.


Otherwise, If I had to guess, its something with the alignments file.
Read through the guide again and see if you missed a detail.

BTW what model are you trying to run with that 1050ti? Original ?
:o I dunno what I'm doing :shock:
RTX 2070 x2 : GTX 1070 x2 : Ghetto 1060

User avatar
torzdf
Posts: 996
Joined: Fri Jul 12, 2019 12:53 am
Answers: 127
Has thanked: 28 times
Been thanked: 191 times

Re: Caught exception in thread: '_training_0'

Post by torzdf »

Space in folder name should be fine.

I suspect that you have at least 1 image (maybe more) in your B set that is not the correct size. All the images in your training folders should be output from the extract process, and should be identical sizes.

My word is final


Locked