Search found 5 matches

by KBP
Fri Nov 08, 2019 3:55 am
Forum: Training
Topic: Failed to convert object of type <class 'plaidml.tile.Value'> to Tensor while training
Replies: 1
Views: 718

Failed to convert object of type <class 'plaidml.tile.Value'> to Tensor while training

I tried to start training however as it was starting up a critical error was caught... Any idea what's going on here? Here's the crash report: 11/08/2019 03:44:03 MainProcess training_0 _config load_module DEBUG Importing defaults module: plugins.train.model.dlight_defaults 11/08/2019 03:44:03 MainP...
by KBP
Tue Aug 27, 2019 8:48 am
Forum: Extract
Topic: [AMD] AttributeError: '_Settings' object has no attribute 'prohibit_winograd'
Replies: 7
Views: 1132

Re: [AMD] AttributeError: '_Settings' object has no attribute 'prohibit_winograd'

Glad to say this fixed my issue, thank you! Just one question (as I am new to this forum) how do I mark a reply as solution?
by KBP
Sun Aug 18, 2019 10:25 am
Forum: Extract
Topic: [AMD] AttributeError: '_Settings' object has no attribute 'prohibit_winograd'
Replies: 7
Views: 1132

Re: [AMD] AttributeError: '_Settings' object has no attribute 'prohibit_winograd'

Sorry for the late reply, currently in between two week long trips and so have just about had time to test this. It runs plaidml.keras.backend backend. but then switches to using the CPU. Is this intentional? Here's the code: 08/18/2019 11:18:34 INFO Log level set to: INFO 08/18/2019 11:18:34 INFO S...
by KBP
Fri Aug 09, 2019 4:33 pm
Forum: Extract
Topic: [AMD] AttributeError: '_Settings' object has no attribute 'prohibit_winograd'
Replies: 7
Views: 1132

Re: Extraction stuck on "Status: Executing - extract.py" in GUI

Ah ok. It's not an attatchment option so i'll post the text... 08/09/2019 17:08:07 Aligner.run MainThread _base initialize DEBUG _base initialize Align: (PID: 5704, args: (), kwargs: {'event': <multiprocessing.synchronize.Event object at 0x0000019918BEEEF0>, 'error': <multiprocessing.synchronize.Eve...
by KBP
Fri Aug 09, 2019 4:18 pm
Forum: Extract
Topic: [AMD] AttributeError: '_Settings' object has no attribute 'prohibit_winograd'
Replies: 7
Views: 1132

[AMD] AttributeError: '_Settings' object has no attribute 'prohibit_winograd'

I have had a similar problem however the program just hung once it displayed "Starting, this may take a while..." There was no information in the bottom right and the loading bar was just blank. I then updated after reading this and it's somehow got worse. It this time displays "Initializing Face Al...