Can I install and use Faceswap on Nvidia Jetson?

Installing and setting up FaceSwap


Forum rules

Read the FAQs and search the forum before posting a new topic.

Please mark any answers that fixed your problems so others can find the solutions.

Post Reply
User avatar
thinhpham
Posts: 2
Joined: Fri Jun 25, 2021 10:07 pm

Can I install and use Faceswap on Nvidia Jetson?

Post by thinhpham »

Like the title says, I want to know if Faceswap supports single board computer like the Nvidia Jetson and if it does, whether it supports the gpu of this device.

Thank you,


User avatar
torzdf
Posts: 1503
Joined: Fri Jul 12, 2019 12:53 am
Answers: 126
Has thanked: 54 times
Been thanked: 288 times

Re: Can I install and use Faceswap on Nvidia Jetson?

Post by torzdf »

Probably not, no. I believe the Jetson is more for inference than for training models

My word is final


User avatar
thinhpham
Posts: 2
Joined: Fri Jun 25, 2021 10:07 pm

Re: Can I install and use Faceswap on Nvidia Jetson?

Post by thinhpham »

torzdf wrote: Sat Jun 26, 2021 8:48 am

Probably not, no. I believe the Jetson is more for inference than for training models

Do you mean it won’t work efficiently or not at all?


User avatar
torzdf
Posts: 1503
Joined: Fri Jul 12, 2019 12:53 am
Answers: 126
Has thanked: 54 times
Been thanked: 288 times

Re: Can I install and use Faceswap on Nvidia Jetson?

Post by torzdf »

I could not say categorically one way or the other, as I don't own a Jetson and haven't researched it too much. This would suggest "yes, but it will be very slow": https://forums.developer.nvidia.com/t/c ... work/73521

However, I believe that the Jetson has 2GB of RAM, which is shared between system and GPU, which would be below what is realistically usable for training Faceswap.

My word is final


User avatar
bryanlyon
Site Admin
Posts: 634
Joined: Fri Jul 12, 2019 12:49 am
Answers: 41
Location: San Francisco
Has thanked: 3 times
Been thanked: 161 times
Contact:

Re: Can I install and use Faceswap on Nvidia Jetson?

Post by bryanlyon »

Jetson Nano wont be feasible. It simply doesn't have much ram at 2 or 4gb depending on version.

With a TX1 or TX2 it's possible, but you'll have to either use a much older version or modify it to remove the pynvml checks. Unfortunately it wont be an easy solution to run on any Jetsons without modification and I don't recommend it.


Post Reply